Fitness-Equipment voor bedrijven

Ook in het bedrijfsleven worden gezondheid en fitheid steeds belangrijker! Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat gezonde en actieve medewerkers beter presteren tijdens de werkuren.  Daarnaast zijn ze vaak gemotiveerder en tonen ze een hogere loyaliteit naar het bedrijf en de werkgever.

Fitness-equipment.be werkt reeds jaren samen met allerhande bedrijven in het voorzien van aangepast luxe fitness-materiaal. Heb je interesse, of wil je meer informatie, vul gerust je gegevens in via onderstaand formulier en we contacteren je zo snel mogelijk.

Dhr. Marc Goetschalckx, kinesitherapeut, ging u voor

De heer Marc Goetschalckx heeft zijn kinesitherapie praktijk in Brasschaat. Hij blikt terug op een positieve samenwerking met Fitness Equipment van meer dan twintig jaar. De grootste troeven ziet hij in de manier hoe het team achter Fitness Equipment steeds de klant centraal zet, en actief meegroeide met zijn eigen praktijk. In combinatie met de premium kwaliteit van de toestellen, en de uitstekende dienst na verkoop is Fitness Equipment ook voor professionele klanten een absolute aanrader.

Twintig jaar geleden kwam Marc Goetschalckx in aanraking met, toen nog de vader van, Christiaan Landen, zaakvoerder van Fitness-Equipment. Hij was net begonnen met de opstart van zijn eigen praktijk en had toen enkele toestellen gekocht die hem ondersteunden in de begeleiding van zijn patiënten.  Naarmate de tijd vorderde zijn de toestellen geleidelijk aan geëvolueerd naar de hoge kwaliteitstoestellen van Life Fitness. Het advies en de begeleiding bij aankoop ziet hij dan ook als één van de grootste troeven van Fitness Equipment, hierdoor zijn de toestellen in zijn praktijk mee geëvolueerd, en doet hij vandaag beroep op het gamma van Life Fitness.

 

Ook naar dienst na verkoop zit je bij Fitness Equipment aan het goede adres. Wanneer je langer dan twintig jaar klant bent, kan het niet anders dat er hier en daar een probleem opduikt bij een toestel. Ondanks dat hij het aantal incidenten eenvoudigweg op één hand kan tellen, benadrukt hij dat telkens wanneer er zich een probleem voordeed, hij telkens kon rekenen op de snelle interventie van het Fitness Equipment team. Altijd eerst via telefoon, maar indien nodig kwam er zo snel mogelijk een bekwame technieker langs.

 

Neem vrijblijvend contact op

Ben je benieuwd hoe Fitness Equipment het verschil kan maken binnen jouw onderneming. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier en we gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing.

Uw naam

Bedrijfsnaam

Aantal werknemers

Uw email

Uw telefoonnummer

Uw bericht