Welkom bij Fitness Equipment

Het ervaren team achter de merknaam FitnessEquipment.be kan bogen op de jarenlange ervaring en vertrouwen van het huis Jupiter N.V., sinds 70 jaar in het centrum van Antwerpen.
De hoogstaande specialisatiegraad in kennis en de klant die steeds op de eerste plaats komt, maakt dat FitnessEquipment.be uw uitgelezen partner is voor aankoop van al uw lichaamszuurstof.
Klik verder en ontdek ons hoogstaand gamma aan fitnesstoestellen en feel good-apparatuur.

Waar staat Fitness Equipment voor?

Bij Fitness Equipment geloven we steevast dat de keuze van een fitnesstoestel een weldoordachte keuze hoort te zijn. Daarom maken we het ons doel om je tijdens het hele proces bij te staan met raad en daad, zodat je uiteindelijk kiest voor het toestel dat het beste bij jou past
Elke sporter heeft een ander doel voor ogen. Samen met jou gaan we op zoek naar welk toestel het beste aansluit met jouw wensen en noden. Ons breed gamma aan producten is namelijk gericht op zowel de recreatieve als de professionele sporter
Fitness Equipment is meer dan enkel het brede gamma aan producten.  Bouwend op meer dan 70 jaar ervaring, maken we een selectie uit de productcatalogi van merken als Kettler, Life Fitness, Waterrower, e.d.

Onze uitstekende productkennis en ervaring helpt jou de juiste keuze te maken.

Ook na de eigenlijke verkoop begrijpen we dat er wel eens iets mis kan gaan. Onze dienst na-verkoop doet er alles aan om jou zo snel mogelijk terug op weg te krijgen. Dankzij de technische kennis van ons team, en het goede contact met de verschillende leveranciers bieden we jou een uitstekende service binnen een korte tijdspanne.

Meet Our Team

Christiaan Landen
Christiaan LandenZaakvoerder

Onze merken en service

Heb je ondersteuning nodig na aankoop van je favoriete toestel? Neen contact op met onze vakmensen en we helpen je graag verder!