Geniet van de verbeterde interactie, internetconnectiviteit en de entertainment mogelijkheden van de loopbanden, Cross-Trainers en fietsen van de nieuwe Patinum Club Series met Discover™ tablet console. Met de LFconnect™ website en app kunt u uw voortgang volgen en persoonlijke trainingen maken. Dankzij het LFopen™ platform communiceert het console nu ook met fitness-Apps zoals Runtastic en Lose It

U heeft altijd uw favorieten bij de hand wanneer u op de Discover cardio inlogt dankzij de LFconnect-instellingen. Uw favoriete trainingen, websites en display-instellingen worden direct geladen, zodat u meteen aan de slag kunt. U heeft alleen een Apple of Android  smartphone nodig om toegang te krijgen.

Dankzij de internetconnectiviteit van Discover kunt u websites bezoeken tijdens uw training en games spelen. Kies eenvoudig uw favoriete websites via uw LFconnect-account, zodat deze websites zichtbaar zijn wanneer u inlogt.

Bekijk uw favoriete serie, luister naar uw favoriete muziek en bekijk de beste video’s online of via uw smartphone.
Gebruik de LFconnect website om een training op de weg naar een persoonlijk record te volgen. Of houdt uw trainingsresultaten bij via een App of een andere technologie-oplossing dankzij het LFopen platform. U kunt ook kiezen uit een selectie van vooraf ingestelde trainingen die gemaakt zijn door een personal trainer.

Ren, wandel of fietsen door Lifescape ™ interactieve outdoor terreinen. Ren door ruige Trinity Mountains in Californië of maak een fietstocht in de Champagne streek van Frankrijk. Het levendige landschap en de algehele ervaring worden versterkt door het feit dat de helling of weerstand van het toestel met het terrein mee verandert.

Discover kan verbinding maken en gegevens synchroniseren met Android- en Apple-toestellen, inclusief de iPad. Gebruik Bluetooth om verbinding te maken met uw hoofdtelefoon. Gebruik uw persoonlijke bibliotheek met muziek, video’s, apps en boeken. Laad uw toestel op om een lege batterij te voorkomen.